سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

سرپرست دانشگاه الزهرا (س) تغییر کرد

سرپرست دانشگاه الزهرا (س) تغییر کرد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکامی جداگانه زهرا ناظم بکایی را به عنوان سرپرست دانشگاه الزهرا (س) و سیف‌اله سعدالدین را به عنوان سرپرست دانشگاه سمنان منصوب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۱۶۶۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت علوم، محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکامی جداگانه زهرا ناظم بکایی را به عنوان سرپرست دانشگاه الزهرا (س) و سیف‌اله سعدالدین را به عنوان سرپرست دانشگاه سمنان منصوب کرد.

در این احکام خطاب به سرپرستان منصوب شده آورده است: انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی به کار گیرید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌های جداگانه‌ای از خدمات دکتر فریده حق‌بین سرپرست سابق دانشگاه الزهرا (س) و دکتر مسعود نصیری زرندی رئیس سابق دانشگاه سمنان در زمان تصدی این مسئولیت‌ها قدردانی کرد.

حق بین هفتم مهرماه سال گذشته با حکم وزیر علوم به عنوان سرپرست دانشگاه الزهرا(س) منصوب شده بود. همچنین نصیری زرندی از 10 تیر ماه سال 97 ریاست دانشگاه سمنان را برعهده داشت.

زهرا ناظم بکایی دانش‌آموخته رشته زیست‌شناسی تکوینی، عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) با مرتبه دانشیاری است و پیش از این رئیس دانشکده علوم زیستی این دانشگاه بوده است.

سعدالدین (زاده سمنان _1344) دانش‌آموخته رشته مهندسی مکانیک _ تبدیل انرژی، عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان با مرتبه استاد تمام است که بیش از 150 مقاله در نشریات بین‌المللی به چاپ و 7 طرح پژوهشی تقاضا محور در حوزه ارتباط جامعه و صنعت به انجام رسانده است. وی همچنین 6 سال متوالی جزو پژوهشگران یک درصد پر استناد جهان بوده است و ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان را در کارنامه کاری خود دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار